Timeout

 

Timeout je međunarodna modna marka tekstila, s nizom modnih kolekcija. Odražava jedinstven kalifornijski stil života, sa širokom bazom vernih kupaca. Timeout je 1973. godine osnovala grupa  mladih dizajnera, koji su želeli pokrenuti brand koji odražava život u Kaliforniji. U svojim kolekcijama podsećaju nas da život trebamo živjeti punim plućima.

Timeout kolekcija jesen/zima 2018. ostaje verna svojim korijenima i prepoznatljivošću. Kolekcijom dominira "crvena, bela i plava" boja, koja će oduševiti sve ljubitelje klasičnog američkog stila. Pronaći ćete muške i ženske polo majice, džempere, blejzere, razne jakne, vetrovke i kapute.

Oduševit će vas i najnoviji trendovi poput predimenzioniranih balloon rukava, oversized kaputa i dugih džempera. Ključne trendovske boje uključuju tonove kao što su: boja bambusa, metalik - sive,  tamno crvene te tamno ljubičaste. Timeout i dalje neguje upotrebu kvalitetnih i udobnih materijala, a nova kolekcija uključuje i ekološki prihvatljive materijale kao što su platno, bambus, rayon, tencel i modal. 

Savremeni i bezvremenski stilovi kolekcije jesen/zima potaknuti su udobnošću i kvalitetom, a lako ćete ih uklopiti u svakodnevni stil za svaku priliku.

 

TIMEOUT potražite u Modianama:

Beograd, Novi Sad, Čačak, Šabac, Kragujevac, Niš.

www.time-out.to

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter