Lee Cooper

Lee Cooper

Od 1908.godine Lee Cooper je u svetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulaznom delu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svetu casual odeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. Zanimljivo je da je Lee Cooper 1952.godine ponudio na tržište prve ženske jeans pantalone.60-tih godina napravili su pravu revoluciju sa ponudom jeansa u boji. Mnogo godina kasnije 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

Kolekcija proleće leto 2019.

Lee Cooper,donosi za ovu sezonu strast koju dele svi - kvaliteta i autentičnost najomiljenijih traperica.

Simbol onih koji ne samo da dele strast za aktivnim životom, već i onih koji žele izraziti svoju umetničku stranu, Lee Cooper predlaže za novu sezonu novi pristup koji će izraziti suštinu autentičnog trapera i istinskog britanskog duha. ,

Za prelazno razdoblje Lee Cooper predlaže boje poput neonske zelene, pjenušave žute ili narančaste boje koje će postati prava modna izjava u vašem novom proletnom ormaru.Nova kolekcija utjelovljuje ležerne siluete, pristupačne modne stilove koji se lako mogu spojiti s konceptima multikulturalizma i globalizacije stila.

Inspiracija za novu kolekciju potječe iz globalne potrebe da izrazimo naše jedinstvene osobnosti kroz naš stil i odeću. S jakim naglaskom na traper, ove sezone Lee Cooper donosi poznatu traper jaknu - reinterpretiranu svežom, mladom i rock'n‘roll vibrom.

Kolekcija New Lee Cooper poziva nas da ponovno otkrijemo umetnika u njemu, s boho inspiriranim predmetima - suknjama, lepršavim kombinezonima, cvetnim haljinama - sve to s veselim printevima i neonskim bojama koje se mogu kombinovati na bezbroj načina. Lee Cooper traperice za ovu sezonu dobit će i umetničku vibru, zbog novih linija i novih iznenađujućih detalja.

 

 

www.leecooper.com

LEE COOPER potražite u Modianama:

Beograd, Novi Sad, Čačak, Kragujevac, Niš, Šabac

 

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter