Lee Cooper

Lee Cooper

Od 1908.godine Lee Cooper je u svetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulaznom delu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svetu casual odeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. Zanimljivo je da je Lee Cooper 1952.godine ponudio na tržište prve ženske jeans pantalone.60-tih godina napravili su pravu revoluciju sa ponudom jeansa u boji. Mnogo godina kasnije 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

Kolekcija jesen zima 2019.

Baš kao što tetovaže predstavljaju simbole plemena kojima pripadamo, tako I odeća koju biramo govori o nama. Čak i više nego što možemo zamisliti.

 I danas, u vreme kada smo mi građani ovoga sveta, Lee Cooper dolazi s izjavom #LondonEverywhere i to se ne odnosi na ekspanziju branda, nego naravno na vaša putovanja u omiljenoj odeći dopuštajući da se o vama priča.

 Počevši od 1908. godine, kada je brend East London proizveo prve komade trapera, britansku radnu opremu, Lee Cooper je simbol za njegov autentični traper.

Kolekcija jesen zima 2019 nosi taj potpis ostavštine, originalnog Lee Cooper trapera, razvijenog kao savršene traperice za svakoga!

 

 ŽENSKA KOLEKCIJA

Traper je univerzalni jezik, a crvena oznaka je već #svugde.

#LondonIsInOurJeans i ove sezone, kada se naš asortiman trapera znatno širi. Imamo, s jedne strane, već klasične Lee Cooper traperice u različitim nijansama i krojevima (od ravnih, do uskih I boyfriend) pa do traper haljina s diskretnim vezom za dodatnik šik.

www.leecooper.com

LEE COOPER potražite u Modianama:

Beograd, Novi Sad, Čačak, Kragujevac, Niš, Šabac i Lee Cooper shopu u Ada Mall centru

 

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter