Lee Cooper

 

Od 1908.godine Lee Cooper je u svetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulaznom delu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svetu casual odeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. Zanimljivo je da je Lee Cooper 1952.godine ponudio na tržište prve ženske jeans hlače.60-tih godina napravili su pravu revoluciju sa ponudom jeansa u boji. Mnogo godina kasnije 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

Kolekcija jesen/zima 2018.

Ističe snažne, strastvene ljude u ljubavi prema životu i svime što on predstavlja. One koji uživaju provodeći dan sa prijateljima kao da je to najposebnija stvar koju mogu raditi.

Lee Cooper kolekcija inspirisana  je onima koji ostavljaju važan trag u svetu u kojem žive te koji prihvaćaju opušteni stil odeće, lagane siluete, šarene i razigrane printeve klasičnog eklektičnog Londonskog stila.

Inspiraciju za žensku kolekciju dizajneri su pronašli u Istočnom Londonu izvan svojih rubova i kretanje kroz kulturne čvorišta Barbican i Soho, točno u srcu Londona. Jeans  haljine i suknje ključni su artikli kolekcije, koji se vraćaju u žensku garderobu. Takođe u novoj kolekciji moći ćete pronaći svakodnevne lagane jakne i razna pletiva koja će upotpuniti vaše svakodnevne outfite. 

Kolekcija jesen/zima donosi klasične, ali i trendy modele jeansa. Skinny, straight-cut, boot-cut i boyfriend četiri su modela jeansa koji ove sezone dolaze u različitim nijansama plave boje, izrazite kvalitete i savršenog dizajna u koji ćete se odmah zaljubiti!

 

www.leecooper.com

LEE COOPER potražite u Modianama:

Beograd, Novi Sad, Čačak, Kragujevac, Niš, Šabac

 

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter