Fracomina

Fracomina je nastala 2003.godine u Napulju.Njeno je ime sastavljeno od prvih slova imena petero braće. Iskustva u tekstilnim poslovima su u  njihovoj porodici prenose na već tri generacije. Mogu se pohvaliti da slede modne trendove ali i da je njihova odeća funkcionalna, kvalitetna, udobna-po prihvatljivim cenama.

Njihova tržna niša je ženska odeća s posebnim naglaskom na jeansu.

Kolekcije su namenjene senzibilnoj i nezavisnoj ženi koja je svesna aktuelnih pitanja, posebno u vezi s vrednostima koje naglašavaju zaštitu životne sredine, principe takozvane zelene filozofije.

Godine klijenata Fracomine od 18-40.Lako i šik je filozofija brenda Fracomina, da se osećaju prijatno u svim prilikama. Fracomina kolekcije su pravi izbor za one žene koje žele da se "osećaju dobro" u svakoj situaciji, svaki dan, na poslu kao i tokom njihovog slobodnog vremena. Potpuno dizajniran za žene koje su u potrazi za moderne modne kreacije začete na osnovu kretanja u sezoni, ali uvik po realnoj ceni.

Fracomina je pravi izbor za sve potrošače koji žele da poboljšaju svoje telo i u isto vreme, osjećaju konfornost, da stvori neraskidivu vezu sa brendom.

Brend Fracomina zna sve o ženama, potpuno dizajniran od strane žena za žene, sa jakim fokusom na estetski i na etički izbor.

Sve žene koje se odluče za Fracominu brinu o sebi i oko sebe. Fracomina prepoznaje vrednosti detinstva i podržava ga. Fracomina voli planetu i štiti je.

 

 

Prodajno mesto: Fracomina shop u Mercator centru Beograd

www.fracomina.it


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter