KVL

KVL

KVL je osnovan 1989 godine i to je brand koji nudi dve godišnje kolekcije odeće i modnih dodataka, za nju i njega. KVL je međunarodni brand koji se veoma brzo proširio kao brand casual odeće, uglavnom u istočnoj Evropi. Razvoj KVL počeo je 1989. godine u Pragu. KVL je u početku imao jeans liniju, koja postepeno prerasta u brand casual odeće, kao što su majice, košulje, džemperi i modni dodatci.

Svakodnevne aktivnosti imaju savršenog saputnika bez obzira idete li na posao, školu ili planirate putovanje na vikend. Udobne farmerke klasičnog kroja u različitim nijansama plave boje, majice sa printom i košulje-lako je iskombinovati kako bi vaš život pojednostavili svakog jutra.

Jakne su obuhvatile veliki dio kolekcije, casual hlače  su od materijala sa elesatinom, majice jednostavnih tekstura  i boja. 

Ono što će vas prijatno iznenaditi je kvalitet materijala, što postaje fokus branda.

Kolekcija proleće-leto 2018

Prvi deo kolekcije proleće- leto 2018. bogat je artiklima za prelaz iz zime prema proleću: laganim jaknama, sakoima, tankim džemperim i već klasičnim jeansom. Trendove sezone prati mornarska inspiracija, sa paletom boja koje čine važan element koji ocrtava letni pejzaž.  

KVL kolekcije su sastavljene od udobnih modela koji dopuštaju ženi da se oseća moderno i udobno. Stari mornarski look baziran je na plavim prugama, zakrpama, različitim nijansama jeansa, odvažnim prugastim džemperićima i kontrastnim bojama.

Košulje su ključni element kolekcije, raznih modela i materijala: pristaju uz figuru, sa zavrnutim rukavima u ženstvenom stilu, u karo uzorku ili baš suprotno u cvetnom traper vezu.

Jeans modeli zaokružili su kolekciju, brojne plave nijanse podsećaju na more i sve njegove obale. Svi modeli kolekcije KVL , doprinose oblikovanju ženskog tela.

KVL potražite u Modianama:

Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Kragujevac, Šabac, Sombor

www.kvldenim.com


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter