Lee Cooper

 

Lee Cooper

Od 1908.godine Lee Cooper je u svetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulazom delu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svetu casual odeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

Kolekcija proleće leto 2019.

Lee Cooper donosi za ovu sezonu strast koju dele svi - kvaliteta i autentičnost najomiljenijih traperica.Simbol onih koji ne samo da dele strast za aktivnim životom, već i onih koji žele izraziti svoju umetničku stranu, Lee Cooper predlaže za novu sezonu novi pristup koji će izraziti suštinu autentičnog trapera i istinskog britanskog duha.

Za prelazno razdoblje Lee Cooper predlaže boje poput neonske zelene, penušave žute ili narančaste boje koje će postati prava modna izjava u vašem novom proletnom ormaru.Nova kolekcija utjelovljuje ležerne siluete, pristupačne modne stilove koji se lako mogu spojiti s konceptima multikulturalizma i globalizacije stila.

U novoj kolekciji možete pronaći prsluke, jakne od eko kože, sportske panmtalone, obične i printane  majice, karirane ili majice s uzorkom. Artikli iz nove kolekcije odgovaraju na sve stilske izazove s kojima se možete suočiti tokom dana, lako se prilagođavajući svakoj situaciji.

Paletom boja dominiraju bela, crvena i intenzivna plava. Kao novost dodaju se naglašene boje - neonski prsluci, majice u neonskim bojama i smionim printevima

 

 Lee Cooper potražite u Modiani Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak i Šabac.

 

www.leecooper.com

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter