Premium by Jack & Jones

Priča Jack&Jones počinje 1990.godine kada BESTSELLER u Oslu na sajmu mode predstavlja skroman ali pažljivo odabrani deo kolekcije ciljane za  mlade ljude. Prijem prevazilazi sva očekivanja. U narednim godinama Jack&Jones se manifestuje kao jedan od najjačih brendova jeansa na tržištu i u roku od nekoliko godina, brend ima nekoliko stotina prodavnica.

Danas je jedan od vodećih evropskih proizvodžača muške odeće sa više od hiljadu prodavnica u 38 zemalja.Odeću prodaje na hiljade velikih partnera širom sveta. 

Imaju visok nivo stručnosti, kada je u pitanju znanstvo, kvalitet i dizajn jeansa, ali danas definiše i zastupa pet jednostavnih brendova: Jasc&Jones Vintage, Premium Jack&Jones, Orginal Jack&Jones, Core Jack&Jones i Jack&Jones Tech.Brendovi su dizajnirani od strane nezavisnih timova, svaki od njih sa svojim idejama, pojmovima i dizajnima. Svi oni nude kompletan asortiman odevnih predmeta i obuće za svakog čoveka i svaku priliku.

Jack&Jones nudi izbor ekskluzivnih proizvoda. Korištenjem najbolje kvalitete, dodajući jedinstvene detalje kreira, samo savršen izgled sa oštrim i modernim obrtom.

Premium by Jack & Jones potražite u Modiani: Beograd i Novi Sad.

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter