Rinascimento

Rinascimento tumači želje prave žene, koja je nezavisna i svijesna svoje ženstvenosti.

Žena sa jakom ličnošću, dinamična, glamurozna i ne predvidiva. Žena koja voli da izabere. Koja voli da bude u centru pažnje. Uvijek savršena sve do nasitnijih detalja.

Rinascimento danas znači sve ovo i još mnogo toga. Prepoznatljiv znak leži u sposobnosti da ponudi veliki izbor trendi odeće, zahvaljujući proizvodnoj tehnici koja osigurava kvalitet i stalno usavršavanje. Razvija stil zasnovan na ukupnom konceptu izgleda koji je svaremen, odlučan, koji izražava našu strast za lijepe stvari koje su dizajnirane sa pažnjom i ze ženski svijet u svim njegovim aspektima. Kolekcija iznenađuje svoje klijente nudeći veoma svestran kreativni stil.

Sve je počelo šezdesetih godina... Vittorio Tadei polazeći od prodavnice odeće u Riccione, za samo nekoliko decenija Tadei baveći se i proizvodnjom trikotaže i velikom distribucijom toga doveli su do budućeg uspeha Rinascimento brenda. Što doprinosi značajni i stabilan rast tokom proteklih godina. Kreativnost i odličan odnos kvalitet/cena je ključ uspješne strategije, koja transformiše poslovne rezultate u efikasnim strateškim pravcima. Rinascimento danas je pravi ambasador Made in Italy i referentna tačka za sve mlade žene u potrazi za proizvodom koji je estetski privlačno, svestran i uvek u toku sa najnovijim modnim trendovima.

Rinascimento potražite u Modiani Beograd.

 

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter