Comma

Comma - Odeća za savremenu urbanu ženu

Comma je međunarodna modna i lifestile kompanija koja nudi ženske komade odeće za svaku priliku. Zaposleni u Commi žive i dišu modu, rade na unapređenju da bi sve nas očarali svojim jedinstvenim izgledom kolekcija. Dvanaest kolekcija tokom cele godine obezbeđuje konstantnu inspiraciju za zahtevne žene koje su uvek u potrazi za drugačijim izgledom.

Generalna direktorica Comme keže da je moć žene važna tema našeg vremena i onoga koje dolazi, posebno u poslovnom svetu.Pravi outfit za vas može biti poseban kao i vaša profesija.

To su moderni stilovi sa smelim stavom: moćan, jedinstven, casual. U kolekciji se nude komadi od dobre glatke trikotaže do savršenih poslovnih krojeva.

Trendovi sa svetskih modnih scena, svetski modni blogeri i aktuelni modni stilova inspirišu dizajnerski tim Comme da stvara nove i uzbudljive komade svakog meseca. Rade sa najkvalitetnijim materijalima i imaju pedantnu izradu koji trensformiše prelep dizajn u stvarnosti.

Njihov moto je: Uvek moderan, uvek stilizovan ali nekad preteran!

Ženstven i sofisticiran stil bez obzira na poslovni ili glamurozan događaj, u komadima odeće Comma izgledaćete moderno ali nikad nećete  imati običan identitet.

 

Commu potražite u Modiani:

 

http://www.comma-fashion.com/

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter