Desigual

 

Inspiracija koja je poslužila kao kreativna slika u stvaranju kolekcije španskog brenda Desigual bile su metropole i veliki gradovi koji su kroz vreme bili svojevrsna igrališta za susretanje i povezivanje različitih kultura i tradicija-floralni printevi, geometriski vezovi i aplikacije, svetle boje, pasteli, grube površine i 3D teksture.

Desigual, španski modni brend, poznat je po koloritnom, raznolikom i optimističnom dizajnu. Počeli su 1984.godine sloganom "Desigual, it'not the same" kada je Thomas Mayer, osnivač brenda, zamislio budućnost u kojoj bi se ljudi oblačili potpuno različito u zabavnu i inovativnu gardarobu. 

Desigualov dizajn i kolekcije izazivaju pozitivne emocije orginalnošću i kvalitetom, a maksima brenda glasi: deliti sreću, ljubav prema životu i uživati u nekonvecionalnom duhu koji odlikuje ovaj brend. Gardaroba koju Desigual stvara želi da inspiriše sve one koji je nose-odevnim kombinacijama prenosi ideju da uvek postoji nešto novo, zabavno i drugačije u životu: Desigual isklustvo!


Prodajna mesta

POSTANITE NAŠ VERNI KUPAC I OSTVARITE EKSKLUZIVNE POGODNOSTI KARTICE MODIANA EXPERIENCE CARD.
PRIDRUŽITE SE NAM VEĆ DANAS. OČEKUJE VAS 10% POPUSTA DOBRODOŠLICE. PRIDRUŽITE NAM SE BESPLATNO