Lee Cooper

Lee Cooper

Od 1908.godine Lee Cooper je u svetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulaznom dijelu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svetu casual odeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. Zanimljivo je da je Lee Cooper 1952.godine ponudio na tržište prve ženske jeans pantalone .60-tih godina napravili su pravu revoluciju sa ponudom jeansa u boji. Mnogo godina kasnije 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

Kolekcija proleće leto 2021

I ove sezone stavljamo jeans na prvo mesto i baziramo kolekciju na ovoj bezvremenskoj tkanini.

Od traper hlača u različitim krojevima - svaki savršen za ženstvenu siluetu - do košulja , suknji i jakni, Lee Cooper donosi savršene komade odjeće za ovu novu sezonu.

Ženstvene linije su naglašene i izražene u izrezima koji obuhvaćaju ženstvene siluete. Košulje su tanke, bez obzira jesu li jeans ili pamučne, a jeans jakne su dizajnirane za naglašavanje ženstvene figure i pridonose efektu izduživanja nogu.

Jeans haljine - koje dolaze u različitim modelima  i krojevima, nose prepoznatljive elemente i fantastične detalje zbog kojih ovaj komad neće biti samo još jedna jeans haljina.

Prevladavajući stil je britanski preppy stil – karirani elementi, jakne s amblemima s koledža, tanke  majice, a sve nadopunjeno jesenskim IT komadima:  jakne od flisa i bomber jakne, idealnim komadima za casual sportske outfite.

www.leecooper.com

LEE COOPER potražite u Modianama:

Beograd, Novi Sad, Čačak, Kragujevac, Niš, Šabac i Lee Cooper shopu u Ada Mall centru

 

 


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter