KVL

Kenvelo je mladi međunarodni brand koji nudi kolekcije odjeće i modnih dodataka, za nju i njega.

Odlična kvaliteta i pristupačne cene KVL odeće, KVL je odeća u kojoj stvarate uspomene.

Prvi deo kolekcije čini prelaz na jesen i bazira se na laganim komadima koje je lako uklopiti u jesenske outfite u prelaznom razdoblju. Haljine ćete kombinovati s tankim jaknama, a traperice i cool pantalone  u modernim linijama nosit će se uz lagane džempere i casual majice.

Haljine s cvetnim printom I traper suknje, nosive su celi dan, u svim prilikama.

Kolekcija se bazira na kvalitetnim materijalima, slavi tradiciju KVL BY KENVELO, I zadovoljava razne stilske smerove: smart casual I sportski chic, pogodna je za odlazak na posao ili u školu.

Lagane jakne iz jesenske kolekcije ključni su komadi i nosive su  uz jednostavne bluze ili košulje. Mogućnosti kombinovanja  su neograničene, ovisno o vašim potrebama toga dana: suknje za uspešne poslovne outfite ili skiny traperice I ravne pantalone  za ležernije dane u kancelariji.

Paleta boja vrti se oko hladnih jesenskih nijansi, od sive, plave, crvene, sve začinjenje cvetnim otiscima, prugama ili srcima.

Traperice zauzimaju- kao i svake sezone - važan dio kolekcije KVL BY KENVELO. U različitim krojevima (ravan, skiny, boyfriend) i različitim nijansama, KVL traperice su neizostavni dio svakog outfita.KVL potražite u


Prijavite se za naš newsletter i primati ćete obavijesti o našim najnovijim modnim trendovima i ponudama Newsletter